Producten voor Bacteriële Vaginose

Balance Activ BV Behandelingsgel

Balance Activ gebruikt melkzuur om de natuurlijke pH en vaginale flora van de vagina te herstellen en om de symptomen van BV te verlichten. Het bevat ook glycogeen, dat voedingsstoffen levert om de groei van lactobacillen te stimuleren, een beschermende bacterie die helpt om een gezond evenwicht in de vagina te behouden.

Onze BV behandeling is verkrijgbaar in een gel-vorm. Effectief en gemakkelijk te gebruiken. De gel wordt verkocht in verpakkingen van 7 eendaagse doses - een weekbehandeling.

Balance Activ blijkt net zo effectief te zijn als antibiotica bij het verlichten van de symptomen van BV. Het bevat melkzuur en glycogeen en werkt samen met je lichaam om de groei van goede bacteriƫn te bevorderen en de natuurlijke vaginale pH-balans te herstellen.

Balance Activ BV Behandelingsgel Pack Shot

Balance Activ BV Behandelingsgel

  • Een gemakkelijk te gebruiken, afgemeten dosis met een hygiĆ«nische applicator voor eenmalig gebruik.

Balance Activ kopen

Balance Activ is landelijk verkrijgbaar bij Kruidvat, DA, Trekpleister en online via bol.com en Wehkamp.

Balance Activ kopen

Hoe te gebruiken

Het is het handigst om de behandelingsgel te gebruiken voor het slapengaan, wanneer je in een comfortabele positie ligt. Dit helpt hen op hun plaats te blijven en kan lekkage verminderen, hoewel je ervoor kunt kiezen om een inlegkruisje te dragen.

Balance Activ Gel Gebruiken

  1. Draai de dop eraf en steek de hele hals van de tube in de vagina, en knijp de inhoud eruit
  2. Verwijder het buisje terwijl je blijft knijpen en gooi het weg.

Er kan een lichte lekkage zijn, dus het kan nuttig zijn om een inlegkruisje te dragen. In dat geval kun je er zeker van zijn dat het product nog steeds goed werkt.

Effectief! Makkelijk in gebruik

Ivm gebruik van medicijnen extra gevoelig voor schimmelinfecties door verhoging van de Ph waarde. Door 1-2x per week dit te gebruiken is het probleem opgelost, geen infecties.

Vivian, 21 februari 2018

Bekijk review