Dionne

Hi, Ik ben Dionne

Dionne, een 35-jarige ambtenaar uit Londen, leed aan Bacteriële Vaginosis (BV) sinds haar vroege tienerjaren. Zoals velen van ons kwam Dionne's BV regelmatig voor, zelfs maandelijks. Het kan veroorzaakt worden door haar menstruatie, als reactie op stress, of zelfs door het te vaak dragen van een broek of het langdurig zitten gedurende de dag.

Dionne leed al sinds haar vroege tienerjaren aan BV.

Dionne had regelmatig een aantal van de meest voorkomende symptomen van BV's, waaronder ongewone afscheiding en een visgeur.

Ook had ze soms last van ongemak of ontstekingen.

De verlegenheid die ze voelde door de onaangename geur maakte haar zo zelfbewust dat ze zich vaak twee keer per dag waste en altijd reserve ondergoed, intieme sprays en doekjes bij zich droeg.

Deze symptomen hadden een grote invloed op het dagelijks welzijn van Dionne. Ze vond dat de symptomen te vaak terugkwamen om een schimmelinfectie te zijn, maar had op dat moment nog nooit van BV gehoord.

Uiteindelijk ging Dionne voor hulp naar een seksuele gezondheidskliniek, waar ze antibiotica voorgeschreven kreeg. Deze gaven enige verlichting, maar brachten ook ongewenste neveneffecten met zich mee. Tot slot stelde een arts in de kliniek een effectieve alternatieve behandeling voor, zonder de bijwerkingen, die onlangs beschikbaar was gekomen - Balance Activ®.

Na vijf jaar Balance Activ® gebruikt te hebben aarzelt Dionne niet om het product aan andere vrouwen aan te bevelen:

"Voordat ik Balance Activ® als effectieve behandeling ontdekte, had ik twee opties - ofwel de bijwerkingen van alternatieve behandelingen verdragen, ofwel wachten tot de BV zich vrijmaakt. Beide opties waren geen oplossing en veroorzaakten mij alleen maar meer stress en schaamte.

Balance Activ® is effectief, eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk te verkrijgen en een goedkoper alternatief voor andere behandelingen, maar het belangrijkste is dat het werkt!".